רישוי עסקים

רישוי עסקים

 

בתור שף ומורה לתברואת המזון הגעתי למסקנה שתכנון בענף המזון הוא מפתח להצלחה. למדתי תכנון וכבר אז הבנתי שאי אפשר לעבוד במטבח שלא היה מתוכנן מראש.
  • כמובן שיש עסקים לא מתוכננים שעובדים ותוצאות בהם הינם בהתאם.
    רישיון לניהול עסק הוא האישור הניתן ע"י הרשות המקומית לבעלי עסק,
    לפתיחתו ולניהולו בהתאם לתנאים, חוקים ותקנות הקיימים מכוח חוק רישוי
    עסקים התקנות והצווים הנלווים אלו.
    הליך קבלת רישון עסק מהרשויות הינו ארוך ומורכב, בעל חוקים רבים בתתכנון וגורם לבעלי עסקים קושי בהתמודדות מול הרשויות, בזבוז כסף
    וזמן יקר.
    תחומי הפעילות שלי:
    תכנון עסקים חדשים לפי דרישה של משרד הבריאות, הכנת בקשה לרישיון יצרן ע"פ דרישות שירות המזון.
    תכנון עסקים קיימים אשר נתבקשו לבצע שינויים לפי מוצר חדש
    או שינוי כלשהוא.
    הכנת בקשה לרשיון יצרן-לאחר תכנון העסק יוכנו עבור המפעל
    תכניות לרישיון יצרן כולל פרשה טכנית וטופס השלחות סביבתיות,
    יועבר הסבר מדויק של כל תהליך הייצור משלב קבלת חומרי גלם ועד
    הוצאות תוצרת מוגמרת.
    הלקוחות שלי:
    קונדוטוריה " שרלה"
    בורקס עמיקם
    בית קפה ופיצריה "נונה" בתכניון
    פיצריה בנהריה ירוקה
    מסעדה " ביסטרו מקומי" בכרמיאל
  • בית מלון של קיבוץ לביא
  • בית אבות בנצרת עלית
  • מסעדה "אביב בעיר" בנהריה
  • בית אבות עדן , נהריה
  • קיטרינג בקניון של קרית שמונה

    הדרושים לקבלת רישיון עסק ממשרד הבריאות