קצת עלי

 
התחלתי את קריירת הבישול בסנט-פטרסבורג אחרי חמש שנות לימודים בתחום הקולינריה וניהול מזון.
 

בסיום לימודי עבדתי ארבע שנים כשף באוניות נופש. בתקופה זו החלו מנשבות רוחות חדשות ברוסיה והיוזמה הפרטית החלה.

 משנת 2006 אני מעביר סדנאות בישול, מכין אירועים פרטיים, מייעץ לבעלי עסקים המעוניינים לפתוח עסקים בתחום המזון ובוחן מטעם משרד העבודה בתחום הטבחות. להצמיח יוזמות בתחום המסעדנות, וכך השתלבתי במסעדת יוקרה בה עבדתי עד עלייתי ארצה. החל משנות ה-90 עברתי מספר תחנות: מעבודה במסעדת כגון "אוריבורי" הגעתי לתחום ההדרכה והייעוץ. משנת 1999 עבדתי ברשת מלונות דן גורמה במגמת טבחות והדרכתי מאות טבחים צעירים.