סדנאות שלנו

סדנאות בישול עם השף קונדקוב ולרי

♦ סושי למתחילים – מבוא להכרת חומרי גלם אסייתי, בסדנא נכין חוץ מ מגוון סוגי סושי, מרק מיסו עם פטריות שיטקי, מאפה
מתה ירוק ועוד.

♦ בישול איטלקי – נכין בצק לפסטה במגוון צבעים וצורות, אוסו-בוקו ועוד.

♦ מזרח רחוק –קרוב – הכרת מטבח תאילנדי, חומרי גלם, תבלינים, שיטות בישול.

♦ מרקים חצי עולם – מרק בצל, מרק מילון,מרק שום ועוד.

♦ בישול צרפתי כפרי – נכין פטה כבד עם ריבת בצל, מרק שום, קרם ברוללה.

♦ סדנת לחמים – לחם בריא, לחם עם בירה, לחם אירי ועוד.

♦  הדרכה עם בשר – הכרת חלקי בקר שונים ותבשילים מחלקי בקר שונים , קדירה, רוסטביף ועוד.

♦ סדנת ים תיכוני – קדירת כבש, פטריות ממולאות, פאייה ספרדי ועוד.

♦ בישול עם יין – שימוש יין בבישול, התעמת יין לתבשיל.

♦  דגים ופירות ים – דג אפוי עם קרם צנוברים, קלמרים ממולאים, מולים בנוסח פרובנס.

♦  דגים ופירות ים – קבב דגים,דג אפוי עם סופלה גבינה, חסילונים עם קרי, קלמארי ממולאים.

♦  בישול אוכל צרפתי – מרק שום,מולים בנוסח פרובאנס ועוד.

♦ מבלים בלי בשר – בישול צימחוני –  סוגי פשטידות, קינואה ועוד.

♦ עוף אחד בארבע טעמים…

♦ תוכנית השתלמות אפיה לבעלי צימרים – ההשתלמות מיועד לאנשים בלי הקרע הקודם בבישול ואפיה- אפיה צרפתית,
פיתות בטעמים שונים, לחם בריא ( מאפים מלוחים ללא גלוטן), אפיה איטלקית ( פיצות , פוקצ`ות), לחמים עם תוספות,
לחמים מתוקים, שילוב לחם עם אוכל, אפיה בגינה ( כולל אפיה באבן שמוט ).

♦ ערב יין חד פעמי או קורס יין מקיף לתרבות היין – מפגש בין שלוש שעות מרתקות ומשעשעות על עולם היין הקסום והבשום.
במהלך הערב יטעמו כחמישה יינות איכות בליווי מיטב המאכלים של "קו בישול". נושאי הדיון: כללי טעימת יין, שפת היין,
חשיבות חוש הריח וחוש הטעם, אקטואליה של היין, התאמת היין לאוכל, יין בריאות, הקמת אוסף יינות, אחסון יין ועוד,
המפגש מהווה הכנה למעוניינים בקורס יין מקיף לתרבות היין.

♦ סדנת בישול עם אלכוהול: המשתתפים ילמדו מתכונים המשלבים בתוכם אלכוהול איכותי כמו: קוניאק, קלבדוס, סאקה ועוד,
אשר ישאירו את טעמם העשיר ובכך יהפכו את התבשיל לחוויה קולינארית שונה וייחודית.

נשמח לראותכם אצלנו ב"קו בישול"